Bøger / faglitteratur til børn

Indien


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2018

af

af

Jesper Holtoug

d. 12. feb. 2018

Vil du gerne vide, hvor stort Indien egentlig er, hvordan folk lever der, og hvordan man skriver "nej" på indisk, så er denne her bog sikkert noget for dig. Altså hvis du er 6-9 år, er interesseret i verden og er ved at være god til at læse.

Fagbogsserien "Min første bog" handler om flere forskellige emner, for eksempel sport, dyr, lande og teknik, og her kommer så én om Indien. I bogen hører man om det kæmpestore land, om menneskene, som lever der, om sproget, om dyrene og noget om seværdighederne. Bogen er er fuld af fotos, og bogen er let at læse.

Fin, enkel fagbog, som kommer ganske godt omkring sit emne - også selvom emnet er virkelig stort. Det skal understreges, at beskrivelserne sker i et ganske enkelt sprog og på få sider. De mange, store fotos hjælper med forståelsen.

Der findes faktisk næsten ikke andre fagbøger om Indien, som er lette at læse, men der findes én fra serien "De små fagbøger", som også er ret god, selvom den efterhånden er temmelig gammel og noget sværere, nemlig Peter Gardes .