Bøger / faglitteratur / øvelser

Indre fitness : find din ro på 21 dage


Beskrivelse


Med udgangspunkt i forfatterens eget stressforløb præsenteres metode til at komme ned i gear gennem tre grundbegreber stille morgen, ophold i hverdagen samt ophold i naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 4. jan. 2016

Ønsker du mere overskud, positiv energi og harmoni i dit liv? I denne bog finder du redskaber, der kan hjælpe dig til at opnå indre ro, større livskvalitet og på sigt undgå stress. For (især) kvinder, der er interesserede i selvudvikling eller er stressede i større eller mindre grad.

Søs O. Reinhardt, der er uddannet terapeutisk healer, præsenterer her en metode til hvorledes man kan komme ned i gear og finde balance - både i krop og sind. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer fra et stressforløb, som hun kom igennem ved at dyrke indre fitness. Bogen indledes med en anvisning om hvordan bogen bruges og læses, samt en "før"-test. Herefter følger kapitler, der præsenterer de tre grundbegreber i metoden: stille morgen, ophold i hverdagen og ophold i naturen. Bogen afsluttes med træningsprogram, "efter"-test og træningsbog. Det samlede indre fitness-forløb gennemføres over 63 dage.

Velskrevet, lettilgængelig og overskuelig bog. Med få justeringer i livet synes det muligt at skære det uvæsentlige bort og opnå bedre vaner og overskud. Bogen har et flot layout - få, men smukke og sanselige fotos, enkel og overskuelig opbygning og fin luft på siderne. Der er et fint flow igennem bogen og læseren guides roligt og kærligt igennem det indre fitness program.

I Tæm din stress giver Tine Tangdal gode råd til at håndtere stress, der er på vej, og stress, der er kammet over.