Bøger / skønlitteratur / roman

Indtil Nico


Beskrivelse


Nico Mayson er muskuløs, tatoveret og dusørjæger. Han forelsker sig hovedkulds i den forsigtige bibliotekar og forsikringsagent Sophie Grates. Nu skal han bare have hende overbevist om at turde springe ud i det.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 24. sep. 2019

Nico Mayson er muskuløs, tatoveret og dusørjæger. Han forelsker sig hovedkulds i den forsigtige bibliotekar og forsikringsagent Sophie Grates. Nu skal han bare have hende overbevist om at turde springe ud i det. Romantik og erotik for især yngre kvinder.

Nico har altid været familiens sorte får. Han nægter at falde til ro som resten af sine brødre. Nico lever det vilde liv med farlige opgaver som dusørjæger og har hot sex med masser af kvinder. I familien Mayson mener man, at der hviler en forbandelse over mændene. De kan nemlig kun elske én kvinde. Det tror Nico ikke på, men det øjeblik han ser den lille forsigtige bibliotekar, Sophie, er hans skæbne forseglet. Sophie er nervøst anlagt og holder sig helst for sig selv, efter at have været ude for et traumatiserende overfald. Det tager lang tid for Nico at komme ind på livet af Sophie, men da hun endelig åbner sig op, forelsker hun sig også i ham. Men så dukker der nye problemer op.

Dette er fjerde, selvstændige bind i serien "Indtil" om Maysonbrødrene. Lidenskaben virker dog lidt mere forceret for hver bog siden 1. del Indtil November. Her er god underholdning uden at man bliver virkelig revet med af hverken den lækre Nico eller de vilde sexbeskrivelser.

Spring ud i Christina Laurens serie "Wild seasons", hvor første bind hedder Sweet filthy boy. Her er både mere sex og en (lidt) mere troværdig kærlighedshistorie.