Bøger / faglitteratur / opskrifter

Infused water : vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand


Beskrivelse


50 opskrifter på vand, der er tilsat frisk frugt, grønt og krydderurter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 22. juni 2018

En bog med "vitaminvand". Det er vand med tilsat smag og vitaminer i form af frugt og grønt. For alle der gerne vil blive bedre til at drikke vand - og gerne med smag.

Vi kender citronskiven i en kande vand. Her er det så udvidet til forskellige frugter og grøntsager i vand. Bogen indeholder ca. 30 sider med indledning til "Infused Water" - frugt, grønt, urter, smag, holdbarhed osv. Resten af bogens 127 sider består af opskrifter, bonusinfo om ingredienserne samt fotos. Bagest i bogen er lidt referencer til internetsider om vandrensningsløsninger samt lidt om forfatteren og fotografen. Forfatteren Sandra Pugliese(SP) er kendt fra flere andre sundhedskogebøger. Hun er autodidakt kok, og arbejder med mad som medicin.

Bogen er fuld af inspirerende fotos, der giver en lyst til at smage på de her vand-vitaminbomber. Rigtig mange drikker for lidt vand, så her er god inspiration til at komme i gang med at drikke mere vand. Der er også nyttige informationer om ingredienserne vitaminindhold og andre sundhedsgivere undervejs imellem opskrifterne.

Det er første bog på dansk om emnet. De andre bøger, der er udkommet om boostende drikke, er bøger som: Vild saftSafter og Safter. SP baserer sig på vand med udskåret frugt og grønt i vandet, hvor de andre har saft, juice og smoothies på programmetDet er første bog på dansk om emnet. De andre bøger, der er udkommet om boostende drikke, er bøger som: Vild saft og . SP baserer sig på vand med udskåret frugt og grønt i vandet, hvor de andre har saft, juice og smoothies på programmet.