Bøger / faglitteratur / opskrifter

Ingefær : antiinflammatoriske shots, drikke, salater & varme retter


Beskrivelse


Fakta om ingefærs mange sundhedsegen­skaber samt lækre opskrifter på bl.a. smoothies og juicer, shots, supper og sammenkogte retter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 28. apr. 2016

Ingefær er basisingrediens i denne kogebog, hvor tilgangen er antiinflammatorisk. For alle madelskere, der holder af ingefær eller som ønsker at leve antiinflammatorisk.

Bogen indledes med et kapitel om ingefærens egenskaber og anvendelse. Dernæst et par sider om særlige ingredienser, hvorefter de egentlige opskrifter gennemgås. Opskrifterne er delt ind i følgende kapitler: Shots, varme og kolde drikke; småretter og salater; varme retter og endelig, det lille ekstra, som indeholder brød og søde sager. Bagerst i bogen er der et opskriftsregister.

Inspirerende og lækker kogebog, som er en fryd for øjet. Gennem hele bogen er der illustrationer af alle retterne, som er alsidige og nemme at gå til. Desuden har hver opskrift en god forklarende tekst til udførelsen af retten.

Om ingefær findes IngefærIngefærDen store antiinflammatoriske kostguideAntiinflammatorisk kost og , men begge af ældre dato og som ikke forholder sig til antiinflammatorisk kost. Den ene af forfatterne, Kreutzer, har tidligere udgivet kogebøger om antiinflammatorisk kost, nemlig Den store antiinflammatoriske kostguide og Antiinflammatorisk kostOm ingefær findes og , men begge af ældre dato og som ikke forholder sig til antiinflammatorisk kost. Den ene af forfatterne, Kreutzer, har tidligere udgivet kogebøger om antiinflammatorisk kost, nemlig Den store antiinflammatoriske kostguide og Antiinflammatorisk kostOm ingefær findes Ingefær og Ingefær, men begge af ældre dato og som ikke forholder sig til antiinflammatorisk kost. Den ene af forfatterne, Kreutzer, har tidligere udgivet kogebøger om antiinflammatorisk kost, nemlig og Antiinflammatorisk kostOm ingefær findes Ingefær og Ingefær, men begge af ældre dato og som ikke forholder sig til antiinflammatorisk kost. Den ene af forfatterne, Kreutzer, har tidligere udgivet kogebøger om antiinflammatorisk kost, nemlig Den store antiinflammatoriske kostguide og .