Bøger / faglitteratur / erindringer

Ingen engel


Beskrivelse


Forfatteren, Jay Dobyns (f. 1961) er politibetjent og i en periode over to år gik han undercover og infiltrerede Hells Angels i Arizona, USA med det formål at afsløre vold og organiseret kriminalitet. Hans personlige beretning om livet som fuldgyldigt medlem, hvor man kommer tæt på et biker- og rockermiljø præget af misbrug, vold og kriminalitet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. nov. 2010

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 25. nov. 2010

Yndere af rockerbeskrivelser og kriminalstof vil have stor fornøjelse af denne førstehånds beskrivelse af livet som Hells Angel.

Forfatteren er politibetjent og i en periode over 2 år gik han undercover og infiltrerede Hells Angels i Arizona, USA med det formål at afsløre vold og organiseret kriminalitet. Hans mission lykkedes så godt, at han blev optaget som fuldgyldigt medlem og var tæt på at glemme det egentlige formål med infiltrationen. Bogen er hans personlige beretning, hvor man kommer tæt på et biker- og rockermiljø præget af misbrug, vold og kriminalitet. En nervepirrende og spændende beretning fortalt i et ligefremt og letlæst sprog.

Bogen føjer sig fint ind i den efterhånden righoldige litteratur om rockerverdenen og Hells Angels. Til sammenligning kan nævnes Henrik Madsen: Gangster - Brian Sandberg, 2010 og Dødens engle, 2006, som også er skrevet på baggrund af politiinfiltrationer.

En spændende beretning om Jay Dobyns infiltration af Hells Angel og hans liv på kanten af samfundet igennem 2 år.


Weekendavisen

d. 11. feb. 2011

af

af

Helle Merete Brix

d. 11. feb. 2011