Musik / dansk pop/rock

Ingen kan love dig i morgen


Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2013

af

af

Thomas Tiedje

d. 12. dec. 2013

<i>"Du går altid ud/med maling på din hud/i det sidste nye skrud",</i> synger Rasmus Seebach i en af de mange ballader på sit tredje album, og Rasmus er stadig Hele Danmarks popprins. I en tid med Spotify og iTunes sælger han stadig cd'er <i>en masse</i>, og måske er det fordi appealen er så bred: Her er noget til enhver smag, om du er til pop, blød rock, melodi grand prix eller dansktop. 50.000 eksemplarer af denne skive er allerede langet over disken og den første af sikkert mange singler, "Olivia", skamspilles på alle radiokanaler. Her er ingen overraskelser, musikalsk eller lyrisk, men det er ærligt og sympatisk.


Gaffa [online]

d. 4. nov. 2013

af

af

Michael Jose Gonzalez

d. 4. nov. 2013

"Ingen Kan Love Dig I Morgen en sympatisk og bundsolid popplade med gode melodier og tekster, hvor de færreste bliver sat af, uden at det betyder, at der ikke er noget på hjerte. Det er en bedrift, at Seebach formår at ramme så bredt med kvalitetspop, der hæver sig over de mange samlebånds-udspil derude med hurtige kalorier til øregangene. Succesen er absolut velfortjent".


Jyllands-posten

d. 1. nov. 2013

af

af

Anders Houmøller Thomsen

d. 1. nov. 2013

"Seebachs melodiske flair er respektindgydende, og han nedtoner brugen af moderigtig digital maskin-fremdrift.I stedet ånder musikken akustisk som i den blussende og Motownsoulede "Sandstorm". "1000 farver" lever op til titlen med folkfløjte, rockguitar, orkestralt strejf og et bombastisk kor. Det modarbejder ens fordomsfulde billede af Seebach som en entydig sms-lyrisk pop-parentes. Alle skæringer har hitpotentiale(!), og da Seebachs unge publikum kan genhøre det nye album om 20 år uden at krympe sig pinagtigt, har sangeren sikret sig albuerum et stykke ind i dansk pops fremtid".


Politiken

d. 2. nov. 2013

af

af

Pernille Jensen

d. 2. nov. 2013

"Danmarks største popstjerne sidder fast i sin egen klæbrige sødsuppe på sit tredje album".


Børsen

d. 1. nov. 2013

af

af

Niels Pedersen

d. 1. nov. 2013

"Albummet [lyder] som en kopi af den triste del af indholdet på de to foregående, og det er skidt. Han er endda igen på hugst i den mest svulstige ende af farens katalog og fortolker "Du' det dejligste" tone for tone. Popstjernen har i mine ører sunget sig op i en krog, hvor lyden er fnugfri, og nætterne stadig bliver lange, selv om ungdommen ikke varer evigt, og ægteskab er den store drøm".


Berlingske tidende

d. 3. nov. 2013

af

af

Lars Rix

d. 3. nov. 2013

"Rasmus Seebach har skabt en tsunami af radiovenlige hits på sit nye album, men kærlighedstemaet fylder for meget, og Seebach mangler stadig at række ud over klicheerne i popgenrens velkendte anatomi".