Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Ingen strikkedarer : børnestrik str. 1-10 år uden svære strikkekoder


Beskrivelse


15 strikkeopskrifter på børnetøj i str. 1-10 år med flere variationer, så der er til alle sværhedsgrader. Desuden er der opskrifter på det strikkede tilbehør såsom elefanthuer, vanter og sokker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2018

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 5. feb. 2018

"Ingen strikkedarer" med 15 strikkeopskrifter på tøj til børn på 1-10 år. For strikkere, der gerne vil prøve noget nyt.

Forfatteren ønsker at dele ud af sin strikkeglæde, der er en stor passion for hende og få folk til at strikke og gerne strikke efter deres egne opskrifter. Indledningsvis forklares en masse teknikker og strikkerutiner ved hjælp af tekst og billeder. Derefter følger forskellige opskrifter. Opskrifterne formidles på en ny og anderledes måde. Alle modellerne er afbildet. Indimellem opskrifterne er der opslag med små personlige anekdoter om strikning. Det er forfatterens første strikkebog. Hun har en blog om strikning, der hedder Vaskavullaknit.

Flot udgivelse med mange illustrationer. En garvet strikker vil nok blive lidt udfordret af den anderledes måde man skal læse opskrifterne på. Ikke en nem begynderstrikkebog, da der anvendes lidt krævende teknikker og mønstre. Ingen dikkedarer fordi de anvendte teknikker er beskrevet i bogen og fordi der ikke er gjort brug af indforståede forkortelser.

Andre lidt anderledes strikkebøger er Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og nedStrik, smil og finurlige finesser 1Arne & Carlos favoritter, Strik, smil og finurlige finesser 1 og Arne og Carlos bøger, fx Arne & Carlos favoritterAndre lidt anderledes strikkebøger er Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned, og Arne og Carlos bøger, fx Arne & Carlos favoritterAndre lidt anderledes strikkebøger er Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned, Strik, smil og finurlige finesser 1 og Arne og Carlos bøger, fx .