Bøger / faglitteratur

Innovation as usual : skab innovative medarbejdere : en praktisk guide for ledere


Beskrivelse


En model til, hvordan man som leder kan gøre innovation til en naturlig del af medarbejdernes hverdag i en virksomhed eller organisation.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2013

af

af

Birgit Hald

d. 21. mar. 2013

Bogen henvender sig primært til ledere i det private erhvervsliv med en del ansatte, men andre kan også få inspiration til god innovationskultur i forfatternes model.

Paddy Miller og Thomas Wedell-Wedellsborg arbejder som undervisere og konsulenter for store firmaer i hele verden. Deres 5+1 innovationsvaner bygger på eksisterende modeller, forskning og personlige erfaringer, og deres model er tænkt som en praktisk vejledning i de væsentligste aspekter af innovationsledelse: Fokus, Connect, Tweak, Select, Stealthstorm og Percist. Læseren får gode råd om hvordan man opbygger en "innovationsarkitektur" i sin organisation der sikrer at virksomheden bruger ressourcerne mest hensigtsmæssigt, og undervejs er der cases fra forskellige virksomheder. Bogen udkommer samtidig med en amerikansk udgave, og det præger terminologien lidt, ligesom selve modellen bruger engelske betegnelser. Teksten er velskrevet med underholdende bemærkninger, der er noter undervejs, og bagest er der kapitel for kapitel kommenterede anbefalinger til videre læsning samt et register.

Blandt de bøger om innovation der har fokus på organisationskulturen kan denne bedst sammenlignes med Innovationens ABC, 2009, mens Næste stop - åben innovation, 2009 har fokus på inspiration udefra, og Styr turbulensen, styrk innovationen, 2008 har humor som indfaldsvinkel.

Velskrevet, inspirerende og praktisk vejledning i hvordan ledere kan skabe optimale betingelser for innovation i deres virksomheder.


Danske kommuner

Årg. 44, nr. 16 (2013)

af

af

Gammelgaard**hBo

Årg. 44, nr. 16 (2013)