Bøger / faglitteratur

Innovationspædagogik : kunsten at fremelske innovationskompetence


Beskrivelse


Inspiration til design og tilrettelæggelse af undervisningsforløb, der giver deltagerne mulighed for at udvikle innovationskompetencer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. aug. 2019

Lotte Darsø fortæller i denne udgivelse, hvorledes undervisere, konsulenter og projektledere kan skabe og videreudvikle innovationskompetence hos deres studerende. Bogen henvender sig til undervisere og andre, som skal fremelske innovationskompetence.

Denne bog er en revideret og opdateret version af bogen Innovationspædagogik (2011). Blandt det nye er afsnit om responsible innovation, økonomisk innovation og design thinking. Bogen er baseret på forskning kombineret med forfatterens egne modeller og erfaringer. Lotte Darsø er lektor i innovation, har forsket i emnet samt skrevet flere bøger om det.

Det er en både teoretisk velfunderet og inspirerende udgivelse, som giver faglig ballast og gode pædagogiske værktøjer til undervisning i innovation.

Bogen kan læses sammen med andre udgivelser af Lotte Darsø. Eksempelvis titlen InnovationspsykologiKIE-modellen - innovativ undervisning i gymnasierne. Eller man kan vælge at læse om KIE-modellen, eksempelvis i titlen KIE-modellen - innovativ undervisning i gymnasierneBogen kan læses sammen med andre udgivelser af Lotte Darsø. Eksempelvis titlen Innovationspsykologi. Eller man kan vælge at læse om KIE-modellen, eksempelvis i titlen .


Berlingske tidende

d. 30. okt. 2011

af

af

Henrik Ørholst

d. 30. okt. 2011