Bøger / faglitteratur til børn

Insekter og edderkopper


Beskrivelse


Om insekter og edderkopper fra hele verden og om, hvordan de ser, føler, lugter, smager og hører.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. feb. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. feb. 2020

Fagbog med sjove fakta og spændende viden om insekter og edderkopper til selvlæsning af børn og unge fra 9 år og opefter eller til læsning med en voksen.

Denne bog fører sine læsere ind i insekternes og edderkoppernes spændende univers til lands, til vands, i ørkener, i troper, under jorden og ude i baghaven. Man lærer om dyrene, samtidig med at der gives forslag til aktiviteter, hvor man selv kan udforske naturen og lære endnu mere om dyrene. De enkelte emner præsenteres over to sider, som består af en grundtekst samt billeder og faktabokse.

Det er en interessant bog med mange spændende og lærerige fakta. En bog som giver lyst til at udforske naturen samt til at læse mere om emnet. Men samtidig også en lidt rodet bog, da der er så mange fakta samlet på hvert opslag.

Man kan læse mere om insekter og edderkopper i titler som SuperkrybDen store guide til insekter og edderkopperVandhuller, Den store guide til insekter og edderkopper og Vandhuller. Vil man vide endnu mere, kan man vælge titler om de specifikke insekter og edderkopperMan kan læse mere om insekter og edderkopper i titler som Superkryb, og Vandhuller. Vil man vide endnu mere, kan man vælge titler om de specifikke insekter og edderkopperMan kan læse mere om insekter og edderkopper i titler som Superkryb, Den store guide til insekter og edderkopper og . Vil man vide endnu mere, kan man vælge titler om de specifikke insekter og edderkopper.