Bøger / faglitteratur

Introduktion til campingvognen : nyttig og praktisk inspiration til campingvognen


Beskrivelse


Inspiration og gode råd til valg af campingvogn, dens funktioner og udstyr samt tips til kørslen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2010

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 18. juni 2010

Mulige nye campister, begyndercampister eller campister, der fx overvejer at skifte campingvognen ud med en autocamper, vil have mest nytte af disse 3 små bøger/hæfter.

Især Neslein af de to forfattere er kendt for flere udgivelser om campingliv og -ferier, og informationerne i hæfterne er også grundige og præcise. Hvert hæfte er en introduktion til hhv. Autocamperen, Campingvognen og Forteltet, og på 48 små sider formidles relevant basisviden i kort tekst og med farvefotos om muligheder, typer og tilbehør i de 3 kategorier. Niveauet er basalt, så erfarne campister kan ikke lære ret meget - med mindre de fx skal skifte fra telt til campingvogn eller herfra til autocamper.

Målgruppe for Isaksen Campingbogen, 2009 er en anden, men er alligevel relevant at sammenligne med. Den er mere omfattende og bredere i sit indhold, men knapt så teknisk konkret på de samme områder som hæfterne. For at vurdere behovet for de små hæfter, kunne det til gengæld være interessant at se Camping - håndbog for campister, der udgives samtidig med hæfterne og på samme forlag samt med samme forfattere. Der må være en del overlapning, da den rummer de samme emner som i de 3 hæfter foruden mange flere på sine 288 sider.

Korte og præcise introduktioner med selvstændige hæfter om hvert af de 3 emner autocamper, campingvogn og fortelt. Hæfterne rummer centrale og basale oplysninger for især helt nye campister eller folk, der overvejer at blive campister.Informationer og udgaver