Bøger / faglitteratur

Introduktion til sensitive børn


Beskrivelse


Introduktion til det sensitive personlighedstræk samt konkrete råd og gode eksempler, der kan hjælpe til at forstå det sensitive barn.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 27. mar. 2015

Forældre, pædagoger og andre, der ønsker at vide mere om det sensitive barn, får her en fin kort introduktion til emnet.

Forfatterne til bogen er henholdsvis psykolog og pædagog og har tidligere udgivet bogen Sensitive børn, som denne bog er en kortere sammenfatning af. Efter en præsentation af de sensitive personlighedstræk gennemgår bogen de pædagogiske principper, man kan benytte sig af i forhold til små børn, børnehavebørn og skolebørn. Via et spørgeskema i bogen eller online kan man undersøge, om et barn er særligt sensitivt. Det sensitive barns oplevelse af verden beskrives, og der gives gode råd om, hvordan man bedst muligt kan støtte og skabe trygge rammer for barnet. Bagerst litteraturliste.

Fin kort indføring i sensitive børns personlighed skrevet i et velformidlet lettilgængeligt sprog.

Bogen består af uddrag af Sensitive børnSærligt sensitive børnSensitive børn. I forhold til den tidligere bog er alle personlige eksempler og cases udeladt, ligesom enkelte teoretiske afsnit er forkortede. Af andre bøger om emnet kan nævnes Særligt sensitive børn, der henvender sig til den samme målgruppe Bogen består af uddrag af Sensitive børn. I forhold til den tidligere bog er alle personlige eksempler og cases udeladt, ligesom enkelte teoretiske afsnit er forkortede. Af andre bøger om emnet kan nævnes , der henvender sig til den samme målgruppe Sensitive børnBogen består af uddrag af . I forhold til den tidligere bog er alle personlige eksempler og cases udeladt, ligesom enkelte teoretiske afsnit er forkortede. Af andre bøger om emnet kan nævnes Særligt sensitive børn, der henvender sig til den samme målgruppe .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 29. maj 2015

af

af

Christina Krolmer

d. 29. maj 2015