Bøger / faglitteratur / mønstre

Introduktion til Zentangle


Beskrivelse


Grundbog om tegnemetoden Zentangle, hvor man med enkle streger kan skabe dekorative billeder, samtidig med at man kommer i en afstressende, meditativ tilstand.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 4. mar. 2016

Grundbog om den afslappende tegnemetode Zentangle. Til nybegynderen, der vil i gang med metoden, og til de mere erfarne der søger inspiration til mere avancerede mønstre.

Zentangle er en metode, hvor man med enkle streger kan skabe dekorative billeder, samtidig med at man kommer i en meditativ tilstand der virker afstressende. Bogen indeholder 101 mønstre, designet af over 50 kunstnere fra hele verden. Der indledes med en introduktion til begrebet, og dernæst en udførlig trin-for-trin guide. Sidst i bogen findes et kapitel med bl.a. definitioner af fagudtryk, links og information til at komme videre. Layoutet er simpelt, og holdt i orange og sorte farver.

En overskuelig og inspirerende brugsbog, der giver lyst til at gå i gang med at "tangle", som det hedder, når man tegner Zentangle. Når man har læst indledningen, kan man gå i gang, da det ikke kræver andre materialer end papir og kuglepen. De 101 designs er delt op i sværhedsgraderne: Nemme, Inspirerende og Geniale. De er alle vist med pædagogiske illustrationer, og selvom man ikke har talent for at tegne, kan man sagtens være med.

Glad med zentangleZentangle - grundbogZentangle - bogstaver, citater & inspirationGlad med zentangle ligger meget tæt op af nærværende bog. Samme forfatter har også udgivet Zentangle - grundbog og Zentangle - bogstaver, citater & inspiration som skiller sig ud ved at være arbejdsbøger, beregnet til at tegne i Glad med zentangle ligger meget tæt op af nærværende bog. Samme forfatter har også udgivet og Zentangle - bogstaver, citater & inspiration som skiller sig ud ved at være arbejdsbøger, beregnet til at tegne i Glad med zentangleGlad med zentangle ligger meget tæt op af nærværende bog. Samme forfatter har også udgivet Zentangle - grundbog og som skiller sig ud ved at være arbejdsbøger, beregnet til at tegne i Glad med zentangle ligger meget tæt op af nærværende bog. Samme forfatter har også udgivet Zentangle - grundbog og Zentangle - bogstaver, citater & inspiration som skiller sig ud ved at være arbejdsbøger, beregnet til at tegne i .Informationer og udgaver