Bøger / faglitteratur / vejledninger

Intuition : din første intelligens


Beskrivelse


Intuition ses som et medfødt ønske om at trives. Der bruges ikke en enkelt sans eller ét bevidsthedsniveau, men snarere hele menneskets struktur. Med vejledning i hvordan man kan bruge intuitionen som vejleder til at nå de resultater, man ønsker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2017

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 3. maj 2017

Vejledning med øvelser til hvordan man får adgang til universel intelligens for interesserede i selvudvikling.

Bogen bygger på den opfattelse at der eksisterer elektromagnetiske felter af bevidsthed som bl.a. kan opfatte alle fysiske tings elektromagnetiske fingeraftryk. Vi kan lære at bruge disse på forskellige niveauer hvoraf det højeste er universel intelligens. Universet er mentalt og består af samme stof som tanker er lavet af. Dvs. vi kan vide uden at gennemgå en læreproces. Denne udvidede opfattelsesevne (intuitionen) er en samtale mellem bevidsthed og hjerte, krop og sjæl som bogen vil lære læseren at udvikle og bruge.

Simone Wright er et anerkendt navn i USA inden for alternative opfattelser af naturvidenskab. Opfattelser som er inspireret og påvirket af østlig tankegang, fx buddhisme. Mange af anvisningerne vil sikkert også have effekt uden at man accepterer disse. Bogen er let læst for de som accepterer bogens præmisser, og øvelserne er lige til at gå til. Bogens erklærede videnskabelige grundlag har næppe meget belæg i den etablerede naturvidenskab.

Der findes en righoldig nyere litteratur som anskuer intuition på denne måde, fx Sjælens kompasVidenskabelig intuition, 2014. En hjemlig pendant er Videnskabelig intuition, 2013. Nærværende bog er mindre spirituel end disse og de fleste andreDer findes en righoldig nyere litteratur som anskuer intuition på denne måde, fx Sjælens kompas, 2014. En hjemlig pendant er , 2013. Nærværende bog er mindre spirituel end disse og de fleste andre.