Bøger / faglitteratur / vejledninger

Invester i livet : køb aktier og bliv rig fri


Beskrivelse


Gør det selv-bog for alle, der ønsker at finde inspiration til en livsstil, der kombinerer simple living med fornuftige investeringsstrategier, og dermed over tid få mere luft i økonomien og mere frihed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 23. mar. 2020

Gør det selv-bog for alle, der ønsker at finde inspiration til en livsstil, der kombinerer simple living med fornuftige investeringsstrategier.

Forfatternes mission er at inspirere læseren til at leve mere enkelt og samtidig investere klogt. Bogens første del handler om at tænke og leve enkelt og opdage, at "less is more". Derefter introduceres man til aktiehandel, beskatning m.v., og i bogens sidste del dykker man længere ned i, hvordan det gode liv hænger sammen med øget økonomisk frihed og omvendt. Der er indlagt øvelser og refleksioner undervejs. Jane Bækgaard er psykolog med 35 års erfaring, og Pernille Wahlgren er uddannet etnolog og har 20 års erfaring med at investere. Pernille Wahlgren driver desuden online-universet pernillewahlgren.dk og er også en aktiv foredragsholder.

Velskrevet og inspirerende. Måske Danmarks første holistiske investeringsbog.

Lignende investeringsbøger udkommet de seneste år er Få mod på at investere selvSæt kursenPengekurenEt år uden overforbrugNøjsom, Sæt kursen og Pengekuren. Indenfor simple living bør Trine Baadsgaards bøger nævnes: Et år uden overforbrug og NøjsomLignende investeringsbøger udkommet de seneste år er Få mod på at investere selv, og Pengekuren. Indenfor simple living bør Trine Baadsgaards bøger nævnes: Et år uden overforbrug og NøjsomLignende investeringsbøger udkommet de seneste år er Få mod på at investere selv, Sæt kursen og . Indenfor simple living bør Trine Baadsgaards bøger nævnes: Et år uden overforbrug og NøjsomLignende investeringsbøger udkommet de seneste år er Få mod på at investere selv, Sæt kursen og Pengekuren. Indenfor simple living bør Trine Baadsgaards bøger nævnes: og NøjsomLignende investeringsbøger udkommet de seneste år er Få mod på at investere selv, Sæt kursen og Pengekuren. Indenfor simple living bør Trine Baadsgaards bøger nævnes: Et år uden overforbrug og .


Aktionæren

Årg. 30, nr. 8 (2020) = 2020, nov.

af

af

Inger Kehlet

Årg. 30, nr. 8 (2020) = 2020, nov.