Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Iqbal Farooq i Indien


Beskrivelse


Iqbal skal med sin familie til Indien, hvor de skal besøge tante Fatwa, men allerede inden familien tager afsted går tingene galt.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 4. nov. 2015

Iqbal tager denne gang til Indien, hvor de skal besøge tante Fatwa, men allerede inden familien kommer afsted går tingene galt, da onkel Rafiq forårsager den ene katastrofe efter den anden. For fans af serien, som kan få den læst højt fra 7-8 år, eller selv kan læses de fra ca. 10 år og op.

Dette er 8. bog i serien om den skøre familie Farooq, som denne gang skal på familiebesøg hos deres tante i Indien. Men som sædvanligt forfølger ulykkerne den lille familie. Som altid er det onkel Rafiqs skyld, så Iqbals mor, Fatima og Dindua må blive hjemme. I stedet tager Mohammed og Hr. Wibrandt med, og så er scenen sat for en masse forviklinger med en kopi af verdens dyreste ring, en hedebølge og en ypperstepræst, der er blå som en smølf. Som med de andre bind i serien er det Lars-Ole Nejstgaard, der har illustreret.

Det er som sædvanligt en sjov og fjollet historie om familien Farooq som vil begejstre fans af serien.

Dem, der kan lide sjove bøger, vil også kunne lide Morten Dürrs Jagten på den talende hundTimmy Taber - ingen er fejlfri og Stephan Pastis Timmy Taber - ingen er fejlfriDem, der kan lide sjove bøger, vil også kunne lide Morten Dürrs Jagten på den talende hund og Stephan Pastis .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 8. mar. 2016

af

af

Bent Rasmussen

d. 8. mar. 2016


Berlingske tidende

d. 21. nov. 2015

af

af

Kari Sønsthagen

d. 21. nov. 2015


Weekendavisen

d. 15. jan. 2016

af

af

Damian Arguimbau

d. 15. jan. 2016