Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Iqbal Farooq i krise


Beskrivelse


Iqbals far er trist over at fylde 50 år, så onkel Rafiq giver ham en rejse for at muntre ham op. Men det går som sædvanligt helt galt.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 4. apr. 2018

Iqbal tror denne gang at onkel Rafig har foræret far en rejse til Thailand. Desværre er det ikke lige dér turen går hen. For fans af serien, som kan få den læst højt fra 7-8 år, eller selv kan læses den fra ca. 10 år og opefter.

Dette er 10. og sidste bind i serien om drengen Iqbal, hans sære familie og de problemer de altid får rodet sig ud i. Iqbals far har denne gang krise over at fylde 50, så onkel forærer dem en afslappende rejse til Thailand. Mor kan desværre ikke tage med, for hun har det skidt og er tilsyneladende sulten hele tiden. Iqbal tror hun måske er på stoffer. Turen til Thailand virker dog lidt underlig, og det viser sig da også, at det ikke er en god ide, at få onkel Rafig til at bestille flybilletter. For efter en meget hård tur, lander de i Nordkorea, og her er hverken maden eller vejret særligt godt - og så er der jo også det med, at de ikke kan få lov til at rejse hjem til Danmark igen. Bogen er endnu en gang illustreret af Lars-Ole Nejstgaard.

Det er som sædvanligt en sjov og fjollet historie om familien Farooq som vil begejstre fans af serien.

Serien om Igbal taler til dem der kan lide sjove bøger som Timmy Taber - ingen er fejlfriZombier! og Zombier!Serien om Igbal taler til dem der kan lide sjove bøger som Timmy Taber - ingen er fejlfri og .


Berlingske tidende

d. 14. apr. 2018

af

af

Kari Sønsthagen

d. 14. apr. 2018


Politiken

d. 11. apr. 2018

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 11. apr. 2018


Weekendavisen

d. 13. apr. 2018

af

af

Anna Karlskov Skyggebjerg

d. 13. apr. 2018