Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Iqbal Farooq vender tilbage


Beskrivelse


Iqbal ville egentlig bare købe en god gave til sin fars fødselsdag, men det ender som sædvanlig i det rene kaos igangsat af hans onkel Rafiqs store planer om at lave penge. For fans af serien fra 7 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2022

af

af

Martin W. Hansen

d. 8. apr. 2022

Iqbal ville egentlig bare købe en god gave til sin fars fødselsdag, men det ender som sædvanlig i det rene kaos igangsat af hans onkel Rafiqs store planer om at lave penge. For fans af serien, som kan få den læst højt fra 7-8 år, eller selv kan læses den fra ca. 9 år og op.

Dette er 11. bind i serien om drengen Iqbal, og de eventyr han kommer ud for, og som han er nødt til at fortælle til sin skolepsykolog. Denne gang har onkel Rafiq givet Iqbal dårlig samvittighed og hevet ham med ud for at "holde vagt" i forbindelse med hans plan om at skaffe nogle penge. Det går dog hurtigt galt, og snart er dronningens hund stjålet og alle lige fra Somalier Joe til politiet og den danske presse forsøger at give Iqbal skylden for det. Der er brug for en god plan, som kan redde det hele for alle. Bogen er som de øvrige illustreret af Lars-Ole Nejstgaard.

Endnu et rigtigt skørt og sjovt bind i serien, som vil begejstre fans af Iqbals tossede verden - og hans kamp for at få den til at give mening.

Netop dette bind i serien vil være noget for dem, der kan lide sjove bøger med dyr på rollelisten som fx Jagten på den talende hundTimmy Taber - ingen er fejlfri og Timmy Taber - ingen er fejlfriNetop dette bind i serien vil være noget for dem, der kan lide sjove bøger med dyr på rollelisten som fx Jagten på den talende hund og .


Politiken

d. 23. apr. 2022

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 23. apr. 2022