Bøger / faglitteratur / biografier

Irina : jeg rejser mig hver gang


Beskrivelse


Personlig historie om Irina, født Irina Babenko 2. maj 1987 i Ukraine, danmarkskendt realitystjerne og influencer. Primært til læsere, som kender Irina og ønsker at vide mere.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2020

af

af

Hamide Kara

d. 21. okt. 2020

Personlig historie om Irina, født Irina Babenko 2. maj 1987 i Ukraine, danmarkskendt realitystjerne og influencer. Primært til læsere, som kender Irina og ønsker at vide mere.

Irina, forretningskvinde med eget makeup-brand og influencer, beskriver med overskrifter som "Skøjteprinsessen", "Indvandreren", "Realitydeltageren" og "Moderen" hvordan hun trods modstand i livet har formået at opbygge sit liv succesfuldt. Begge Irinas forældre er læger, og det er især morens drøm, at datteren, ligesom den sovjetiske skøjteprinsesse Irina Rodnina, som hun er opkaldt efter, også bliver professionel skøjteløber. Da faren får tilbudt at skrive ph.d. i hjerneforskning, slår forældrene til, og familien flytter til Danmark. Trods ensomhed og savn i barndommen formår Irina at slå igennem, bl.a. ved at melde sig til et realityprogram. Irina er i dag gift og mor til Allessias. I bogens sidste del findes fotos som spænder fra Irinas bedsteforældre, som er udstationeret i Sibirien, bryllupsbilleder, datterens fødselsdag samt møder med både danske og udenlandske berømtheder som Kim Kardashian, Ole Henriksen, Lukas Graham m.fl.

Biografien er skrevet i et nutidigt og letforståeligt sprog og byder læseren på en autentisk livshistorie om at gå egne veje, på trods af livets mange knubs.

Af tilsvarende titler findes Vilje slår talentBåde og - og hverken enten ellerHellere glad og stærk end tynd og svimmelJeg finder altid hjem, Både og - og hverken enten eller, Hellere glad og stærk end tynd og svimmel og Jeg finder altid hjemAf tilsvarende titler findes Vilje slår talent, , Hellere glad og stærk end tynd og svimmel og Jeg finder altid hjemAf tilsvarende titler findes Vilje slår talent, Både og - og hverken enten eller, og Jeg finder altid hjemAf tilsvarende titler findes Vilje slår talent, Både og - og hverken enten eller, Hellere glad og stærk end tynd og svimmel og .


litteratursiden.dk

d. 26. nov. 2020

af

af

Vicki Kragh Pedersen

d. 26. nov. 2020

En hjerteskærende fortælling om en opvækst med elitesport, at føle sig fremmed i Danmark og at skulle håndtere omvæltende modgang igen og igen. Man kan måske undre sig over, hvorfor der er behov for ...