Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Isadora Moon i tivoli


Beskrivelse


Tivoli Mageløs er kommet til byen, og Isadora glæder sig meget til at komme af sted. Det viser sig at det er slidt og der er næsten ingen gæster. Det kan Isadora og hendes familie heldigvis lave om på med lidt magi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juni 2019

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 14. juni 2019

Tivoli Mageløs er kommet til byen, og Isadora glæder sig meget til at komme af sted. Det viser sig at cirkusset er slidt og ikke helt så mageløst som Isadora forestiller sig. Syvende bog i serien om den vidunderlige Isadora Moon; halvt fe, halvt vampyr, og helt sin egen. Selvlæsning fra 9 år og højtlæsning fra 5 år.

Hele Isadoras familie skal i det omrejsende tivoli, Tivoli Mageløs. Hendes far og mor mindes de vampyr- og fe-tivolier de besøgte som børn, men ingen af dem har været i mennesketivoli. Tivoliet viser sig at være slidt og det har næsten ingen gæster. Det skal Isadora og hendes familie nok få lavet om på med lidt magi. Det går rigtig godt og alle har det sjovt, lige indtil familien bliver lige lovlig grebet af at forbedre forlystelserne.

En bog der, ligesom de andre i serien, sprudler af humor og charme. Det er realistiske hverdagshistorier med et stænk magi, feer og vampyrer. De udtryksfulde tegninger i sort og lyserød passer fantastisk godt til historien: En bog der har feer og lyserødt, samtidig med en stærk, lidt fræk, hovedperson. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

"Vampyrsøstrene" er en serie, der minder om til lidt ældre børn, se fx Vampyrsøstrene - en lækker venindeDet fortryllede slot. Læsere af "Det hemmelige rige", fx Det fortryllede slot, vil også kunne lide Isadora Moon, der har en stærkere historie"Vampyrsøstrene" er en serie, der minder om til lidt ældre børn, se fx Vampyrsøstrene - en lækker veninde. Læsere af "Det hemmelige rige", fx , vil også kunne lide Isadora Moon, der har en stærkere historie.