Bøger / faglitteratur til børn

Ishockey


Beskrivelse


Opgaver på www.fagliglaesning.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2015

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 25. aug. 2015

Ishockey er en holdsport med fart og tempo. I ishockey er der særlige regler, og sporten kræver specielt udstyr, men alle kan være med. For 8-10-årige.

Hvordan foregår en ishockeykamp, hvordan ser en bane ud, hvilken slags udstyr skal man have? Det fortælles der om i femten små kapitler. Her kan man også læse om sporten i gamle dage, og om hvor man andre steder i verden spiller ishockey på højt plan. Hvert kapitel har tekst og en illustration, enten et fotografi eller en tegning, der forklarer teksten. Hver gang et ord er malet gult, er der en ordforklaring. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og forslag til anden læsning om sporten. Der kan hentes opgaver til bogen på www.fagliglaesing.dk. Bogen er en del af serien "Faktisk!" fra Gyldendal.

En god og overskuelig fagbog om ishockey. Tydelige kapiteloverskrifter, ordforklaringer og et godt stikordsregister gør, at bogen er let at læse og finde rundt i. Bogen ligner de andre titler i serien.

Man kan læse mere om ishockey i Lukas spiller ishockeyLasse spiller ishockey i serien "Vild med sport" og i Lasse spiller ishockey i serien "Læs selv om sport"Man kan læse mere om ishockey i Lukas spiller ishockey i serien "Vild med sport" og i i serien "Læs selv om sport".