Bøger / skønlitteratur / roman

Iskold


Beskrivelse


Krimi. Grundet en snestorm er Maura Isles og en gruppe venner nødsaget til at overnatte i en forladt landsby. 12 huse står som om beboerne i hast lige har forladt byen, og nogen lader til at overvåge dem. Noget er helt galt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 9. sep. 2019

Kingdom Come er en landsby, hvor indbyggerne er pist forsvundet. Retsmediciner Maura Isles og en gruppe venner er nødsaget til at overnatte i byen grundet en snestorm. Noget er imidlertid helt galt og de føler sig overvåget. For læsere af hårdkogte krimier.

Retsmediciner Maura Isles møder en gammel studiekammerat, og sammen tager de op til en hytte for weekenden. Et kraftigt stormvejr forhindrer dem i at nå hele vejen, og de ser sig nødsaget til at overnatte i et efterladt hus i en landsby, hvor indbyggerne er flyttet i ren hast; maden står endda stadig på bordet. Indbyggerne var del af en sekt, og dét præger husene og stemningen. Gad vide, hvad der er hændt dem? Noget er helt galt. Senere flyver kriminalassistent Jane Rizzoli dertil for at identificere Mauras lig, da en bil med fire forkullede lig er fundet i vejkanten og ét af ligene har Mauras identifikationspapirer. Det er 8. bog i serien om Rizzoli og Isles. Kirurgen er første bind i serien.

Helt igennem spændende og velskrevet krimi, hvor siderne vender sig selv. Krimien er ikke helt så bestialsk som de tidligere i serien, men plottet er godt tænkt og uhyggen er til at føle på. Den vil ikke skuffe sine læsere.

Gerritsen er på samme niveau som Karin Slaughter og Patricia Cornwells bøger om retsmedicineren Scarpetta. Linda Castillo skriver krimier om Amish-folket, som er en anden religiøs trosretning.


litteratursiden.dk

d. 15. okt. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 15. okt. 2019

Fremragende krimi om retsmedicineren Maura Isles og kriminalassistent Jane Rizzoli er måske seriens bedste endnu. 'Iskold' er en virkelig uhyggelig og voldsom krimi, hvor Maura Isles pludselig befind...