Bøger / faglitteratur til børn

Islam


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2015

af

af

Jesper Holtoug

d. 8. maj 2015

Her kan du læse det vigtigste om religionen islam på en måde, så det er ret let at forstå. Du får noget at vide om: Allah, Muhammed, Koranen, fasten, halal, Mekka og meget mere. Bedst for alderen 6-9 år (hvor de yngste dog nok skal have lidt hjælp undervejs).

I 13 korte afsnit forklares det vigtigste om religionen islam. Svære ord forklares og billeder hjælper hele tiden forståelsen på vej. Bogen har de nødvendige registre og henvisninger, som gør den til en fagbog, der også kan anvendes til faglige læsekurser.

En absolut anvendelig fagbog især for elever i indskolingen. Den er både anvendelig til tilfredsstillelse af almindelig nysgerrighed og til emnearbejde eller opgaveskrivning. Den er enkel, præcis og aldeles sober. Meget enklere, lettere og alligevel fuldt oplysende kan det næppe gøres.

Der findes temmelig megen udmærket faglitteratur om emnet, for eksempel: IslamDen første bog om islam fra "De små fagbøger" eller Den første bog om islam, men begge disse er noget sværere at gå tilDer findes temmelig megen udmærket faglitteratur om emnet, for eksempel: Islam fra "De små fagbøger" eller , men begge disse er noget sværere at gå til.