Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Iste


Beskrivelse


Alba og Noa leger i sne. Men nu vil de ind og lave te. Øv, der er ikke noget vand. Alba tager sko og hue på. Alba vil ud at samle sne i en kop.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2016

af

af

Inge Lykke

d. 18. nov. 2016

Noa og Alba har leget i sneen. Nu vil de ind at lave te. Men de har ikke noget vand. Hvad skal de gøre? For 6-7-årige.

Alba tager sin hue og sko på. Hun vil ud at samle sne i en kop. Hun vil samle med en teske. Alba bliver blå af kulde, og Noa går ud og kalder på hende. Så går Noa og Alba ind og laver te. De laver iste. Teksten er sat med meget store typer, og der er en eller to linjer på en side. Bogen er en del af serien "Læseklub lydret" og indeholder mange lydrette ord. Illustrationerne er malede tegninger, som fylder det meste af siderne.

Rigtig sød frilæsningsbog til den første selvstændige læsning. Sætningerne er korte og enkle med hyppige gentagelser. Illustrationerne er friske og muntre. De udstråler, at Noa og Alba er glade for hinanden, og de understøtter fortællingen fint.

Andre bøger om at lege i sne er fx: Nana og Silas på kælkSnemand udgivet i serien "Lydret PS". I serien "Mini PS" findes SnemandAndre bøger om at lege i sne er fx: Nana og Silas på kælk udgivet i serien "Lydret PS". I serien "Mini PS" findes .