Bøger / faglitteratur

It-didaktik i teori og praksis : elevpositioner og digitale kompetencer i et dannelsesperspektiv


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. dec. 2016

Denne bog om it-didaktik, i teori og praksis, giver teoretiske ballast til at kunne integrere it meningsfuldt i undervisningen samt inspiration til, hvordan det kan gøres rent praktisk. Bogen henvender sig til lærerstuderende samt grundskolens undervisere.

Bogen indeholder seks kapitler. De to første kapitler fokuserer på udfordringerne med at integrere it i undervisningen. Og de fire sidste tager fat på eleven som henholdsvis kritisk undersøger, analyserende modtager, målrettet og kreativ producent samt ansvarlig deltager. Der findes refleksionsspørgsmål og opgaver til de fire sidste kapitler og på forlagets hjemmeside kan man finde redskaber til alle bogens kapitler.

Det er en både aktuel, relevant og vedkommende udgivelse, som formår at tage fat i en væsentlig problematik i den danske grundskole, analysere på problemerne og vise veje frem.

Vil man læse yderligere om it-didaktik i både teori og praksis, kan man give sig i kast med titler som Digital didaktikBlended learningDigitale kompetencer, Blended learning og Digitale kompetencerVil man læse yderligere om it-didaktik i både teori og praksis, kan man give sig i kast med titler som Digital didaktik, og Digitale kompetencerVil man læse yderligere om it-didaktik i både teori og praksis, kan man give sig i kast med titler som Digital didaktik, Blended learning og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 20. mar. 2017

af

af

Kenneth Hansen

d. 20. mar. 2017