Bøger / skønlitteratur / roman

Italienske forbindelser


Beskrivelse


29-årige Louisa foretrækker (single)livet som politibetjent, indtil hun møder den smukke advokat, Luka. Louisa er vanvittigt forelsket, men Lukas familie er rodet ind i lyssky forretninger med den italienske mafia, og snart er både Louisas og hendes elskedes liv i fare.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2019

af

af

Christine Christensen

d. 27. maj 2019

Modsætninger mødes og sød musik opstår i denne spændingsbog om mødet mellem en dansk politibetjent og en italiensk mafiaadvokat. Fortrinsvis til et yngre kvindeligt publikum fra ca. 16 år.

Louisa har aldrig følt sig hverken set eller anerkendt af sine strenge og fraværende forældre, og manglen på nære relationer præger også hendes voksenliv, hvor hun foretrækker singlelivet i skoven sammen med sine to elskede hunde. Arbejdet som politibetjent nyder Louisa derimod i fulde drag, men alting ændrer sig brat, da hun møder den smukke og sympatiske advokat, Luka. For første gang mærker Louisa, hvad det vil sige at være forelsket, men Lukas familie er rodet ind i lyssky forretninger med den italienske mafia, og snart er både Louisas og hendes elskedes liv i fare.

En meget lettilgængelig og lidt atypisk spændingsbog, hvor den forholdsvist simple historie blandes med masser af erotik og romantik. Romanen indeholder ikke de store overraskelser, hverken plot- eller karaktermæssigt, men man er udmærket underholdt undervejs og det er tydeligt at forfatteren, der er tidligere betjent, kender sit stof. Den dampende varme kærlighedshistorie får hurtigt ben at gå på trods de temmelig mange sider.

Læsere af denne bog vil helt sikkert også elske Colleen Hoovers forfatterskab eller Arnstedts romantiske serie, hvor Arvingen er første bind.