Bøger / faglitteratur til børn

Italienske superbiler : Ferrari, Lamborghini, Pagani


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2018

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 5. sep. 2018

Fire bøger om flotte biler fra USA, Tyskland, Italien samt Tyskland. For børn og unge på 10-13 år, og egnet til oplæsning for interesserede børn fra 6 år.

I "Tyske superbiler" vises især Porsche, BMW, Audi og Mercedes modeller. Der er 11 modeller fx Audi TT RS, BMW M6, 2 Mercedes AMG-modeller og Porsche 718. I "Britiske superbiler" er der 11 biler, som fx Ascari KZ1, Aston Martin DB11 og jaguar C-X75 samt Lotus 3 og McLaren P1. I "Italienske superbiler" præsenteres 10 modeller fra Lamborghini, Pagani og Ferrari, som fx LaFerrari, Lamborghini Centenario og Maserati GranTurismo. Der er 11 bilmodeller i "Amerikanske superbiler", som fx Chevrolet Corvette Z06, Falcon F7 og Ford GT samt VLF Force 1 V10. På hvert opslag er der et stort billede og evt et mindre samt tidslinje for bilmodellens produktion. Der er en fortællende tekst på ca 20 linjer og et par fakta bokse. I højre side af opslaget er der en faktasøjle med fx topfart, vægt og brændstofbrug. Der er i hver bog også et opslag med andre superbiler og 1 side med ældre superbiler. Der er liste med steder værd at besøge, ordliste og emneord.

Det er nogle spændende luksus- og sportsvogne der præsenteres med flotte billeder og relevante fakta om de enkelte modeller.

Der er mange fagbøger om ekstreme sportsvogne og dyre bilmodeller, som fx BilerSportsvogne (Tjek på maskiner) og SportsvogneDer er mange fagbøger om ekstreme sportsvogne og dyre bilmodeller, som fx Biler (Tjek på maskiner) og .Informationer og udgaver