Bøger / faglitteratur / bibliografier

Iværksættersamfundet : vækst gennem innovation og virkelyst


Beskrivelse


Om hvad der skaber innovative iværksættervirksomheder, og om hvilke kompetencer og styrker, man som iværksætter skal have for at få succes.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. aug. 2015

Tre entusiastiske eksperter og forfattere giver iværksættere, erhvervsfolk og alle samfundsinteresserede et interessant og levende portræt af det danske iværksættersamfund.

Christel Skousen Thrane er journalist med praktisk erfaring som iværksætter i virksomheden Protocol Project Aps., Søren Berg Jørgensen er ph.d. og bl.a. projektleder i Væksthus Sjælland og Vækstfabrikkerne og Mads Váczy Kragh er cand.polit. og CEO i Væksthus Sjælland og Vækstfabrikkerne. De tre forfattere samler deres teoretiske viden og praktiske erfaring. De skriver bl.a.: " Vi ønsker at åbne for en debat om, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for innovation og iværksætteri i Danmark. Vi håber, at bogen kan fungere som inspirationskilde til alle dem, som professionelt beskæftiger sig med erhvervspolitik." Bogen udforsker iværksætteri i Danmark, og har fokus på værdien af iværksætteri. Den undersøger succesfaktorer og myter omkring iværksætteri. Et vigtigt emne er fx samfundets rolle i udviklingen af iværksætteri, bl.a. gearingen af uddannelsessystemet. I bogen møder vi succesfulde iværksættere og vækstmiljøer, og bogen har et samlet bud på det "velfungerende iværksættersamfund.".

Et velskrevet og inspirerende mix af teori og praksis til inspiration for alle drømme om iværksætteri.

En anden bog om iværksætteri er Martin Thorborgs personlige beretning Iværksætter til jeg dør.


Børsen

d. 23. sep. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 23. sep. 2015


Børsen

d. 9. dec. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 9. dec. 2015