Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Izola - rejsen til Falkien


Beskrivelse


Fantasy. Den 19-årige Izola er vokset op alene med sin mor, som har fortalt eventyrlige historier om et land kaldet Falkien. Da moren dør må Izola finde ud af, om disse fortællinger virkelig bare er eventyr, eller om der er mere i historierne end bare en god fortælling.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2018

af

af

Karina Høyer

d. 6. juni 2018

En fortryllende eventyrfortælling om den 19-årige Izola, der rejser til landet Falkien for at finde ud af, hvem hun egentlig er. For YA-læsere samt læsere af fantasy og eventyrlige fortællinger. Fra 14 år.

Den 19-årige Izola er vokset op alene med sin mor Mai, som hele livet har fortalt eventyrlige historier om et land langt borte kaldet Falkien. Da moren dør må Izola finde ud af, om disse fortællinger virkelig bare er eventyr, eller om der er mere i historierne end bare en god fortælling. Izola har nemlig nogle ganske særlige evner. Udgivelsen er den første i den nye serie om Izola og hendes rejse til Falkien.

En spændende og gribende fortælling, der kredser om tematikker, som vil fænge de fleste fantasy læsere; det er store emner som familie, kærlighed, loyalitet og naturens kræfter. Sproget er flydende og godt og vil især appellere til den yngre læser, der tiltrækkes af det mere eventyrlige og fantastiske univers.

Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen SjæleværtOrdbrodøsenRavnenes hvisken. Bog 1Ravnenes hvisken. Bog 2Verden styrter der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie , Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og .


litteratursiden.dk

d. 26. juli 2018

af

af

Lene Jensen

d. 26. juli 2018

Første bind i fantasytrilogien Izola er en spændende fortælling om en helt anden verden. Vampyrer eller ej så lever Upirerne af blod og råt kød, hvilket Izola må vænne sig til, da hun uventet lander ...