Bøger / faglitteratur

Ja! vi skal giftes


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man planlægger det personlige bryllup uden at få stress. Indeholder tips og tricks til alt lige fra budgetlægning, valg af location, gæstelister, uddelegering af opgaver, bordplan og -dækning, valg af kjole og udstyr, ringe, menu og meget mere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2010

af

af

Anne-Meta Lind Brunsborg

d. 7. jan. 2010

Formidles først og fremmest til vordende brudepar. Men også parrets familie og gæster kan have glæde af denne inspirationsbog.

Det er dyrt at holde bryllup, og i denne bog er der gode råd til, hvordan begge parter kan få deres drømme om et bryllup opfyldt, uden at økonomien (eller forholdet) bliver slået helt i stykker af den grund. Det er altså en praktisk brugsbog, der deler brylluppet op i de forskellige elementer, en sådan fest er sat sammen af. Elementerne kan sættes sammen efter forskellige prisniveauer alt efter, hvad man prioriterer højest. Der er råd til, hvordan man får inddraget familie og venner, sådan som man selv ønsker, at de skal inddrages. Der er råd om alt fra gæsteliste til bryllupsnat, hvor jeg ikke kunne stå for denne sentens: "Det er ikke sikkert, at I kan fuldbyrde bryllupsnatten, af ren og skær udmattelse, men det er ingen skam kun at flette fingre med de nye vielsesringe på, mens solsorten synger og morgenen gryr." Intet hysteri her! Bogen er sat op som fragmenterede afsnit i hver deres sats illustreret med gamle og nye sjove fotos. Med link-henvisninger.

Hvor fx 3 bryllupper fra 2006 var at betragte som en romantisk inspiration, hører denne bog til de uhøjtidelige, men praktisk anlagte.

Brugbar inspirationsbog om forberedelserne til festen for livet.


Politiken

d. 23. jan. 2010

af

af

Poul Aarøe Pedersen

d. 23. jan. 2010