Bøger / skønlitteratur / roman

Jagten på Harry Winston


Beskrivelse


Tre New York-kvinder omkring de 30, med ondt i kærlighedslivet på hver sin måde, indgår en pagt der på ét år skal ændre deres livssituation radikalt.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2009

af

af

Lone Hjerrild Jensen

d. 7. sep. 2009

Forsiden viser en høj, glitrende lime-farvet stilet, der spidder en flot diamantring (Harry Winston-diamanten). Forfatternavnet har samme grønne farve, og association til forfatterens Prada-bog er nærliggende! Vi er hermed inde på bøger om unge storbykvinder og -mænd og jagten på den store kærlighed. Den vil kunne læses af et stort publikum, især kvinder.

Tre kvinder indgår en pagt om at de inden for et år skal ændre deres liv totalt. Den svegne Emmy skal have sex med en mand fra hver verdensdel, Leigh ved ikke helt, hvad hun vil, men er ikke tilfreds med sin kæreste, og Adriana skal kapre en Harry Winston-diamant og med den sin kommende ægtemand. Bogen hører til i chick lit-genren, og der er meget snak - om mænd og tiltrækningen af dem, om tøj og boligindretning, om venner, fester, familie, om at være tjekket, om forbrug af rigtige "mærker". Hurtig, nem og uforpligtende læsning i chick lit-genren.

Dette er forfatterens tredje bog af samme type, de to andre er Djævlen går i Prada og Alle var der. Denne tredje tilføjer ikke noget nyt og lægger sig føjeligt i slipstrømmen af forfattere til samme type chick lit som fx Helen Fielding, Marian Keys og Candace Bushnell.

Om kvinder i 30'erne fra de glittede lag i New York, deres trængsler og længsler i en tilværelse af meget form og ikke ret meget substans. Enten fascineres eller frastødes man - men i hvert fald vil der være læsere til bogen.


litteratursiden.dk

d. 5. okt. 2009

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 5. okt. 2009

Tre dejlige damer, spandevis af lækre mænd og kærlighedens genvordigheder i New York. Chick lit er kommet for at blive. Og med alle de gode af slagsen vi får kastet i nakken, så er det jo bare en forn...


Politiken

d. 17. okt. 2009

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 17. okt. 2009


Berlingske tidende

d. 9. okt. 2009

af

af

Nanna Goul

d. 9. okt. 2009