Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jagten på Julemandens latter


Beskrivelse


Aftenen før jul er der nogen der stjæler Julemandens latter. Så Loppe og Skjalte må hjælpe med opklaringen, alt imens de også må kæmpe med deres egne problemer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 20. sep. 2018

Den 2. julefortælling om de to drillenisser Loppe og Skjalte. Denne gang får de til opgave at finde ud af hvorfor julemandens latter er forsvundet. Som det tidligere bind kan den selvlæses fra ca. 10 år og bruges til højtlæsning fra 7-8 år.

Nogen har stjålet Julemandens velkendte latter, og de to unge nisser får til opgave at hjælpe nisserådet med at finde gerningsmanden, før Julemanden skal bringe alle gaverne ud. Men ingenting er som det ser ud til, og det ser ud til, at der er alt for mange mistænkte. Bogen er ligesom Juleønsket illustreret af Sussi Bech.

Det er en virkelig fin opfølger til den gode "Juleønsket" fra 2008. Her er nisserne i mellemtiden blevet ældre og interesserer sig mere for de unge nissepiger, end i sidste bind. Men det er stadig en varm og rørende historie, med en masse god julestemning at give af.

Det er en historie der rammer bredt og vil kunne begejstre dem der kan lide julehistorierne i TroldelivClara og komplottet mod julemandenRejsen til Julemandens værksted såvel som Clara og komplottet mod julemanden og Rejsen til Julemandens værkstedDet er en historie der rammer bredt og vil kunne begejstre dem der kan lide julehistorierne i Troldeliv såvel som og Rejsen til Julemandens værkstedDet er en historie der rammer bredt og vil kunne begejstre dem der kan lide julehistorierne i Troldeliv såvel som Clara og komplottet mod julemanden og .