Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jagten på stemmen. Bind 1


Beskrivelse


I en gammel skotøjsæske finder Victor, Frej og Emil et høreapparat. Da Frej for sjov tager det på, begynder en stemme at tale. Drengene lader sig føre af stemmen. De kommer først til et hus med en gammel lidt uhyggelig dame.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 12. jan. 2016

I en gammel skotøjsæsker finder Victor, Frej og Emil et høreapparat. Da Frej for sjov tager det på, begynder en stemme at tale. Drengene lader sig føre af stemmen. De kommer først til et hus med en gammel lidt uhyggelig dame. 2 bøger med gys. Fra 10 år.

I bind 1 bliver den nye dreng Victor hurtigt medlem af gruppen af drenge, der dagligt mødes hos inspektøren. Victors onkel sælger dødsbo. Folk glemmer ofte at tømme deres skabe, og drengene finder en skotøjsæske med et høreapparat. Høreapparatet har en stemme, der fører dem til et gammelt hus, hvor der bor en gammel dame. Stemmen vil have dem ned i kælderen efter en kuffert, men damen, fru Candyfloss, får dem i første omgang ikke blot stoppet, hun får også høreapparatet fra dem. I bind 2 har drenge fået fat på kufferten. Fru Candyfloss har et særligt forhold til både høreapparatet og kufferten, der viser sig at have noget med hendes mand og søn at gøre.

Endnu en god lille serie fra "Vild Dingo". Her er gys og mystik, som måske ikke er så mystisk endda. Gode illustrationer, der sætter stemningen til handlingen. Handlingen i de to bind er afsluttet, men vi kan håbe at møde de tre drenge i nye mysterier.

Det er ikke kun et høreapparat, der kan tale, det kan en mobil også. Læs fx Dødens mobilHelt forkert nummer - og andre gys og Helt forkert nummer - og andre gysDet er ikke kun et høreapparat, der kan tale, det kan en mobil også. Læs fx Dødens mobil og .