Bøger / skønlitteratur / roman

Jagten


Beskrivelse


USA's regering beslutter i 1906 at sætte et detektivbureau på sagen om en morderisk bankrøver, der huserer i Vestens minebyer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2008

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 1. sep. 2008

Clive Cussler skriver rigtig mange bøger. Denne gang er det jagten på en meget ond bankrøver i begyndelsen af det tyvende århundredes USA, der er omdrejningspunkt. Handlingen er spundet ind mellem to korte kapitler, der beskriver, hvordan et forulykket tog fra jagtens hæsblæsende slutscene bjerges næsten 50 år senere.

Cusslers bøger er alle sammen solide romaner med action handling, der ofte udspiller sig i et eksotisk eller historisk miljø. Han henvender sig til den ret store gruppe læsere, der læser for at slå et par timer ihjel, og som ikke lader sig genere af et frasefyldt sprog og en meget spinkel handling.

Solide spændingsbøger med uovervindelige helte og meget action er der altid efterspørgsel efter. Cussler leverer mange af slagsen, men hæver sig i heller ikke denne gang over det jævne.

Hæsblæsende spændingsbog om en professionel detektivs jagt på en udspekuleret og ond bankrøver i det tidlige tyvende århundredes USA.