Bøger / skønlitteratur / roman

Jagtmark


Beskrivelse


Krimi. 28-årige Embla Nyström arbejder i kriminalpolitiet i Västra Götaland. Sammen med sin onkel deltager hun i den traditionelle elgjagt i Dalsland, men da et par af deltagerne pludselig forsvinder, må Embla trække i arbejdstøjet.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 27. feb. 2015

Første bind med den 28-årige opdager Embla Nyström i ny krimiserie af svenske Helene Tursten foregår i Dalsland, hvor elgjagten netop er gået ind. Men for Embla og hendes morbror Nisse bliver det ikke helt den jagt og ferie, de havde forestillet sig. For alle der kan lide en god klassisk krimi, der ikke er alt for indviklet.

Embla Nyström er Turstens nye 28-årige hovedperson, en sej kvinde, der både er en habil jæger og bokser. I dette første bind er hun på ferie hos sin elskede morbror Nisse i Dalsland. Som de foregående år deltager de i elgjagten, der kører helt efter bogen, bortset fra en ny deltager og nogle mystiske breve til to af jægerne. Det hele ender naturligvis med en mordsag, som Embla bliver dybt involveret i. Tursten er især kendt for sin 10 binds serie med kriminalinspektør Irene Huss, der også er filmatiseret.

Habil krimi, dog er plottet ikke med de store overraskelser, men elgjagten er en fin ramme om forbrydelsen.

Svar hvis du kan høre mig af Ninni Schulman har også en elgjagt som ramme om en forbrydelse. I det hele taget vil læsere af Schulman også være glade for denne bog af Tursten.


litteratursiden.dk

d. 10. juni 2015

af

af

Helle Post

d. 10. juni 2015

Er du til bøger om forgiftede hunde, ulovlige rævesakse og mystiske forsvindinger, så er denne bog noget for dig. Embla Nyström er ansat i kriminalpolitiets rejseafdeling, og hun elsker sit job, da de...


litteratursiden.dk

d. 18. mar. 2015

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 18. mar. 2015

En ny, sej politikvinde ved navn Embla Nyström træder frem på scenen i første bind af hele Turstens nye krimiserie Vi kender Helene Tursten fra hendes ti-binds serie om Irene Huss, en populær serie, d...


Politiken

d. 15. mar. 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 15. mar. 2015


Weekendavisen

d. 20. mar. 2015

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 20. mar. 2015