Bøger / faglitteratur

Jagtriflen. Bind 1


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2018

af

af

Søren Møller

d. 25. jan. 2018

En uddybende bog om jagt med riflen som våben. For jægere.

Man må drive jagt med haglgevær, riffel eller bue. I denne bog handler det om jagt med riffel, samt lidt om kombinationsvåben, der indeholder både et løb til riffelkugler og et eller to løb til haglpatroner. Her gennemgås riflens opbygning i detaljer, riffeltyper, fabrikater, ammunition, sigtemidler, vedligeholdelse, træning og brug ved jagterne. Ind imellem fortæller forfatteren små historier fra egne jagter. Illustreret med farvefotos af våben og patroner, og tekniske tegninger, skemaer og grafer.

Forfatteren videregiver en meget stor erfaring med brug af jagtrifler, og det er den hidtil største gennemgang af emnet på dansk.

Alle generelle jagtbøger indeholder et kapitel om rifler som våben. Bl.a. Politikens jagtbogGyldendals jagthåndbogHjælp - jeg har jagtriffelSkud med jagtriffel til vildt i bevægelse og Gyldendals jagthåndbog. Men man skal længere tilbage for at finde uddybende bøger om emnet i Hjælp - jeg har jagtriffel og Skud med jagtriffel til vildt i bevægelseAlle generelle jagtbøger indeholder et kapitel om rifler som våben. Bl.a. Politikens jagtbog og . Men man skal længere tilbage for at finde uddybende bøger om emnet i Hjælp - jeg har jagtriffel og Skud med jagtriffel til vildt i bevægelseAlle generelle jagtbøger indeholder et kapitel om rifler som våben. Bl.a. Politikens jagtbog og Gyldendals jagthåndbog. Men man skal længere tilbage for at finde uddybende bøger om emnet i og Skud med jagtriffel til vildt i bevægelseAlle generelle jagtbøger indeholder et kapitel om rifler som våben. Bl.a. Politikens jagtbog og Gyldendals jagthåndbog. Men man skal længere tilbage for at finde uddybende bøger om emnet i Hjælp - jeg har jagtriffel og .