Bøger / faglitteratur / erindringer

Jaguar i kroppen - sommerfugl i hjertet : en moderne shamans indvielse


Beskrivelse


Om forfatterens transformerende rejse ind i shamanismens univers. Han fortæller blandt andet om hvordan spiritualitet kan hjælpe med at heale tilværelsens dybe sår og give mulighed for et rigere og mere autentisk liv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2017

af

af

Merete Trap

d. 18. sep. 2017

"Det er dine erindringer. I dem vil du finde den, du er". Sådan lyder det til unge, søgende YaÁcov Darling Khan fra hans vejledere. For læsere af spirituelle udgivelser, gerne med interesse i selvudvikling.

Allerede i en ung alder, står det klart for bogens hovedperson, at han er åndeligt søgende. I bogen fortæller han om sin både fysiske og spirituelle rejse, frem mod at blive shaman. Han fortæller om de mennesker han har mødt, og deres betydning for ham, samt de åndelige og bevidsthedsudvidende rejser han har været på. Bogen er delt op i 4 dele, med titlerne: "Kommer ned på jorden", "Ild i maven", Livets vand" og "Forandringens vinde". Bagerst i bogen et efterskrift. YaÁcov Darling Khan driver bl.a. School of Movement Medicine.

Dette er en velskrevet og ærlig fortælling om en fysisk og åndelig rejse, som de færrest tager på. Om at blive anerkendt af de oprindelige folk, om at respektere og forstå naturen, om drømmearbejde og om at finde mental balance. Men også om at turde følge drømmene og samtidig have jordnære bekymringer om fx. økonomi. Spændende fortælling om at turde følge sit kald.

Kan sammenlignes med Hende der lod sig føre af vinden, som også er en selvbiografisk udgivelse, om indvielsen til shaman. Her er det dog en dansk kvinde der fortæller. Kan også vække mindelser om Paulo Coelhos forfatterskab.


Nyt aspekt

Årg. 50, nr. 1 (2018)

af

af

Jesper Ovesen

Årg. 50, nr. 1 (2018)