Bøger / faglitteratur / kogebøger

Jamie i Italien : italiensk køkken når det er bedst


Beskrivelse


Over 130 italienske opskrifter til hele året.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 27. sep. 2018

Er du til det autentiske italienske køkken, så er der masser af inspiration i Jamie Olivers stemningsfulde kogebog "Jamie i Italien". Bogen appellerer bredt.

Italiensk kogebog af Jamie Oliver baseret på hans rejser i Italien de sidste to år. Jamie har lavet mad sammen med en række italienske nonnaer (bedstemødre) og mammaer, som er velbevandrede udi det autentiske italienske køkken og med stolte madtraditioner overleveret gennem generationer. Bogen kommer hele vejen rundt om det italienske køkken med antipasti, salater, supper, pasta, kød, fisk, grønt, bagværk, desserter osv. Jamie knytter en kommentar til retterne og der er mange stemningsbilleder af ham og Italien. Dertil er der en række korte portrætter og fotos af de "madmødre", Jamie har mødt undervejs. Der findes mere end 15 kogebøger på dansk af Jamie, senest 5 ingredienser.

Endnu en lækker kogebog fra den engelske populære tv-kok. Billedsiden er som hans øvrige bøger stemningsfuld og vejledningerne nemme at følge. Niveauet er så alle kan være med. Det italienske køkken er og bliver et af de mest populære og det kan ses på de mange italienske kogebøger på bibliotekerne.

Dette er den anden kogebog, hvor Jamie rejser rundt og henter inspiration i Italien. I 2005 udkom Jamies ItalienModerne mamma. Moderne mamma er baseret på en række italienske mødres autentiske opskrifterDette er den anden kogebog, hvor Jamie rejser rundt og henter inspiration i Italien. I 2005 udkom Jamies Italien. er baseret på en række italienske mødres autentiske opskrifter.