Bøger / faglitteratur / kogebøger

Jamies mad på 15 minutter


Beskrivelse


Opskrifter på kylling, okse, gris, lam, fisk, paste, suppe & sandwich, grønt og morgenmad, som kan laves på 15 minutter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2012

af

af

Conni Boll Christensen

d. 9. nov. 2012

Kogebog for Jamie Oliver-fans og lånere, der synes, fastfood skal være hjemmelavet, og at leverpostejmadder med spejlæg ikke rækker i længden.

Olivers kogebøger byder altid på snapshots af Oliver-familien, lækre madfotos, peptalk, store armbevægelser og løftede pegefingre omkring sundhed og billige råvarer. Denne gang strammer vi køkkenskruen i forhold til Jamies mad på 30 minutter, som i følge flapteksten, var den hurtigst og bedst sælgende fagbog i Storbritannien nogensinde. 15 minutter har vi til rådighed denne gang. Så al grej skal være inden for rækkevide, køkkenet ryddeligt og spisekammeret velassorteret. Opskrifterne indeholder mange smagsgivere/ingredienser, som forøvrigt også skal være klargjorte og parate. Gryder, ovn og pander skal være varme, og der skal strøm på foodprocessor, blender, stavblender og elkedel. Opskrifterne er opdelt i afsnit om kylling, okse, gris, lam, fisk, pasta, suppe & sandwich, grønt og morgenmad. Kendere og brugere af Olivers opskrifter kan måske nå det på 15 minutter, denne lektør blev noget stakåndet og kom ikke i mål! Portionerne, som koster ca. 35 kr. pr. person, indeholder i gennemsnit 580 kalorier. En ernæringsoversigt findes bagerst i bogen. En del af opskrifterne er vegetariske.

Hvis tiden tillader det, kik også i Lorangs Vild med hverdagen, Flemings Baronessens sunde fastfood og Ramsays Fastfood.

Inspirerende kogebog for travle mennesker, der gerne vil have sund og hjemmelavet mad. Anskaffes som Jamies mad på 30 minutter.