Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

Jan Kjærs Nomerne i perler


Beskrivelse


Perlemønstre af de sejeste nomer og de farligste monstre fra Nomerskoven. Både små og lette mønstre til de yngste i familien, samt større og sværere mønstre, der kan udfordre de mere øvede perlefingre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 29. juni 2017

Hvis du er vild med Nomerne og deres eventyrlige verden, og er vild med at lave perler, så er denne bog lige noget for dig. Til Nomerfans fra ca. 4 år, som med lidt hjælp snildt vil kunne lave de forskellige mønstre.

Bogen indeholder perlemønstre til de forskellige Nomer og andre figurer fra bøgerne samt våben og andet tilbehør. Bagerst i bogen findes et afsnit med praktiske oplysninger samt strygevejledning. Bogen er blevet til i samarbejde med Karen Nørby Kristiansen, som står bag bloggen karensperler.dk og forfatteren Jan Kjær, som har skrevet bøgerne om Nomerne.

En perle af en bog for alle Nomerfans. Bogens A4 format gør mønstrene dejligt store og dermed overskuelige, når man skal tælle sig frem. Perleplader går vist aldrig af mode, og når man som her kombinerer et eventyrlig univers med kreativ hygge, har man opskriften på succes.

Der findes flere bøger med mønstre til perleplader fx Anja Takacs' PerlevennerPerleplader og Kaisa Holtings Perleplader, men der er ingen andre, der på samme måde tager udgangspunkt i en bogserieDer findes flere bøger med mønstre til perleplader fx Anja Takacs' Perlevenner og Kaisa Holtings , men der er ingen andre, der på samme måde tager udgangspunkt i en bogserie.