Bøger / faglitteratur til børn

Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld : en bog om vikingetiden for børn


Beskrivelse


Du har helt sikkert hørt om vikingerne, og om hvordan de var vilde krigere, der drog ud i verden for at plyndre og slå ihjel. Men de var faktisk meget mere end det, og det kan du læse mere om her. For børn fra 9 år, til skoleopgaver såvel som fritidslæsning.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2022

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 28. okt. 2022

Du har helt sikkert hørt om vikingerne, og om hvordan de var vilde krigere, der drog ud i verden for at plyndre og slå ihjel. Men de var faktisk meget mere end det, og det kan du læse mere om her. For børn fra 9 år, til skoleopgaver såvel som fritidslæsning.

Den danske arkæolog og vikingeekspert Jeanette Varberg deler her ud af sin store viden om én af danmarkshistoriens mest spændende perioder; vikingetiden. Bogen er skrevet i samarbejde med "Sallys far", Thomas Brunstrøm, og inddelt i tre afsnit; "vikingerne som krigere", "vikingerne som handelsmænd" og "vikingerne som eventyrere". Bogen er en del af serien "Er du rigtig klog?" og har farvede illustrationer, faktabokse og talebobler.

Sjov og spændende fagbog, som både underholder og gør én klogere. Emnet vil interessere mange børn, især når det præsenteres på denne indbydende og uhøjtidelige måde. Teksten er omfangsrig, men let at forstå og spækket med morsomheder og vilde fakta. Læg dertil Bjørn Nørbo Andersens farverige og crazy-humoristiske illustrationer; så har du et sikkert hit!.

Det er oplagt at læse de øvrige bøger i serien, fx Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikingerDe fantastiske vikingerDu gætter aldrig, hvad de gjorde i vikingtidenNordiske guder. Om vikingerne har vi mange gode fagbøger, fx De fantastiske vikinger og Du gætter aldrig, hvad de gjorde i vikingtiden. I Nordiske guder kan du lære endnu mere om vikingernes forskellige guderDet er oplagt at læse de øvrige bøger i serien, fx Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger. Om vikingerne har vi mange gode fagbøger, fx og Du gætter aldrig, hvad de gjorde i vikingtiden. I Nordiske guder kan du lære endnu mere om vikingernes forskellige guderDet er oplagt at læse de øvrige bøger i serien, fx Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger. Om vikingerne har vi mange gode fagbøger, fx De fantastiske vikinger og . I Nordiske guder kan du lære endnu mere om vikingernes forskellige guderDet er oplagt at læse de øvrige bøger i serien, fx Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger. Om vikingerne har vi mange gode fagbøger, fx De fantastiske vikinger og Du gætter aldrig, hvad de gjorde i vikingtiden. I kan du lære endnu mere om vikingernes forskellige guder.


litteratursiden.dk

d. 21. nov. 2022

af

af

Line Hoffgaard

d. 21. nov. 2022

Gå bersærk i drabelige historiske fakta om vikingerne med Jeanette Varberg ved roret. Hele Danmarks populære historieformidler og arkæolog lægger fra land og tager med vikingerne på plyndingstogter, ...