Bøger / skønlitteratur / roman

Jeb Skulls makabre eventyr


Beskrivelse


Vandringsmanden Jeb Skull bliver bidt af en ligæder og han skal igennem en farlig og dyster skov for at finde kuren. Turen igennem skoven byder på mange farer og møder med mange uhyggelige væsner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 18. apr. 2017

Fængslende og fascinerende bog som er inspireret af genren folkeventyr. Vandringsmanden Jeb Skull bliver bidt af en ligæder og må finde en kur i en mørk og bloddryppende skov. For læsere som holder af folkeeventyr og eventyrlige fortællinger for voksne.

Vandringsmanden Jeb Skull lægger sig til at sove nær et gravsted i Den Sorte Skov og bliver bidt af en ligæder som fejlagtigt tror at han er død. Jagten på en kur bliver en farefuld færd for Skull, som begiver sig længere ind i den uendelige store skov. Her findes en mørk verden fyldt med bl.a. morderiske skabninger, djævletilbedende sekter og en mystisk, alvidende dreng. Men vil Skull klare sig igennem de livstruende forhindringer som han møder på sin vej og leve længe nok til at finde en kur?.

En fantastisk underholdende og stemningsfuld bog som hiver læseren helt ind i den uhyggelige men også forløsende historie.

Ønskes andre eventyrlige fortællinger for voksne, kan bogen Degnens forunderlige fortællinger. [1. samling] af Torben Kragh Jensen anbefalesDegnens forunderlige fortællinger. 1. samling.