Bøger / skønlitteratur til børn

Jeg er bange!


Beskrivelse


Billedbog. Hele dagen hjælper Daniel sine klassekammerater og sin lillesøster med at overvinde deres frygt for hunde, at fremlægge en opgave og tordenvejr, men om aftenen bliver Daniel selv bange for monstrene under sengen. Heldigvis kan han huske nogle af de gode råd han har givet i løbet af dagen, og uhyggen må vige for sund fornuft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2018

af

af

Christine Christensen

d. 16. juli 2018

Brugsbilledbog om at være bange for hverdagsting, til børn fra 4-7 år. Serien, der omhandler forskellige følelser, kan bruges af børn i samtale med deres forældre og pædagoger.

Serien "Jeg er.." hjælper børn til at forstå og arbejde med følelser, der foruroliger eller bekymrer dem. Denne bog handler om Daniel, der hjælper sine klassekammerater og sin lillesøster med at overvinde deres frygt for hunde, at fremlægge en opgave og tordenvejr. Til sidst bliver Daniel dog selv bange for monstrene under sengen, men heldigvis kan han huske nogle af de gode råd han har givet i løbet af dagen, og frygten må vige for sund fornuft. Bagerst er der forslag til temaarbejde, bemærkninger til forældre og fagpersonale og en litteraturliste.

Ny serie for billedbogslæserne om at håndtere uønskede følelser. Bogen indeholder en række brugbare løsningsforslag til at bearbejde sin frygt, det handler om at søge viden, at øve sig og at tage små skridt ad gangen. Her er ikke tale om decideret angst, men om at være bange for store og små ting i hverdagen. Illustrationerne er lig Mike Gordons tidligere billedbøger, der også minder en del om Tony Ross' tegninger.

Denne serie minder om serien "Kender du den følelse", der også har en bog om at være bange Jeg er bangeBange for altNår du bekymrer dig for meget - hvad så?. Minder også om Bange for alt. Når du bekymrer dig for meget - hvad så? er en samtalebog til lidt større børnDenne serie minder om serien "Kender du den følelse", der også har en bog om at være bange Jeg er bange. Minder også om . Når du bekymrer dig for meget - hvad så? er en samtalebog til lidt større børnDenne serie minder om serien "Kender du den følelse", der også har en bog om at være bange Jeg er bange. Minder også om Bange for alt. er en samtalebog til lidt større børn.Informationer og udgaver