Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jeg er Frankenstein


Beskrivelse


Frank var en helt almindelig dreng, men det ændrede sig efter et færdselsuheld. Da han vågnede, var kroppen forandret. I brystet sad en kasse med ledninger og kroppen var dækket med ar. Forældrene var døde og Frank ville have hævn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 10. juni 2016

Frank vågner op, alt er forandret, nu sidder der en voksens mands arm fast på hans skulder. Før det blev Fransk familie jagtet af en mand i bil. Hvorfor? Thriller fra 11 år.

Frank er en helt almindelig dreng, der hellere vil være sammen med sin kæreste end køre en tur med sine forældre. Pludselig sidder han dog i familiens bil med sin far og mor på flugt fra en mystisk mand. Frank når at opfatte, at det har noget med farens arbejde at gøre, inden en modkørende bil brager ind i dem. Frank vågner op, hans krop er forandret, der er opereret en kasse med ledninger ind i brystet, og der er ar over hele kroppen. Han er blevet til Frankensteins monster. En mærkelig dværg, nærmer sig. Det er ham, der har opereret Frank. Det er også ham, der kan fortælle, hvorfor faren og moren er blevet slået ihjel. Nu vil Frank have hævn. Kan han stole på dværgen? Første del i en ny serie om drengen Frank. Serien indgår i Turbines forlagsserie "Dynamo".

En uhyggelig og letlæst gyser. Allerede titlen leder tankerne hen på vanvittige videnskabsmænd. Bogen er inspireret af klassikeren "Frankenstein". Ingredienser herfra er puttet ind i en moderne verden, så man har mulighed for at identificere sig med hovedpersonen. Illustrationerne understreger den uhyggelige stemning. Det bliver spændende, hvad der sker i bind to.

Der findes masser af gys. Prøv fx Den gale professorDen forkerte hjerne (Ill. Mårdøn Smet) og Den forkerte hjerneDer findes masser af gys. Prøv fx Den gale professor (Ill. Mårdøn Smet) og .