Bøger / skønlitteratur / roman

Jeg er Sif


Beskrivelse


Sif blev voldtaget og næsten dræbt. Nu er hendes overfaldsmand på fri fod igen, og han er efter hende. Men denne gang vil hun slå igen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2017

af

af

Iben Jakobsen

d. 10. mar. 2017

Mens en krig er under udbrud mellem rockerne og indvandrerne, er en sexforbryder på jagt efter det offer, der fik ham låst inde. Men hun har ikke i sinde at lade ham vinde igen. For fans af barske nordiske spændingsromaner.

Bogen følger Sif Magnisdóttir, som for fire år siden blev voldtaget og næsten dræbt i en gyde. Siden har hun levet med psykiske eftervirkninger og frygtet den dag, hvor hendes overfaldsmand - den beregnende psykopat Johan Pressler - vil blive løsladt. Pressler er godt i gang med at organisere et ragnarok af et opgør mellem rockerne og indvandrerbanderne i København, men vil også have hævn over Sif. Herudover følger vi tordenguden Thor (en krigsveteran med alvorlige traumer) og politibetjenten Juliane og hendes makker Mogens, der har færten af Pressler men ingen beviser. Hvad dog kommer bag på alle er, at Sif har fået nok af at være et sagesløs offer.

Super spændende thriller, der virkelig kommer under huden på én. Nærmest umulig at lægge fra sig til sidst. Sifs kapitler er skrevet i første person nutid, mens samtlige andre personer er i tredje person datid. Det føles underligt til at begynde med, men betyder også at man med det samme genkender Sif, når der skiftes til hende i historien.

Clemen har tidligere skrevet Berlin 404Langs smertegrænsenHævnSporene vi efterlader osBandekrig 145 og Langs smertegrænsen. Andre krimier om voldtægt og dets følgeskader er fx Hævn, Sporene vi efterlader os og Bandekrig 145Clemen har tidligere skrevet Berlin 404 og . Andre krimier om voldtægt og dets følgeskader er fx Hævn, Sporene vi efterlader os og Bandekrig 145Clemen har tidligere skrevet Berlin 404 og Langs smertegrænsen. Andre krimier om voldtægt og dets følgeskader er fx , Sporene vi efterlader os og Bandekrig 145Clemen har tidligere skrevet Berlin 404 og Langs smertegrænsen. Andre krimier om voldtægt og dets følgeskader er fx Hævn, og Bandekrig 145Clemen har tidligere skrevet Berlin 404 og Langs smertegrænsen. Andre krimier om voldtægt og dets følgeskader er fx Hævn, Sporene vi efterlader os og .


litteratursiden.dk

d. 31. mar. 2017

af

af

Jette S. F. Holst

d. 31. mar. 2017

Voldtægtsofferet Sif Magnisdóttir er hovedperson i denne nye, spændende og underholdende krimiserie. Hun er færdig med at være offer. Thomas Clemen debuterede som forfatter i 2012 med ’Langs smertegræ...


Politiken

d. 14. apr. 2017

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 14. apr. 2017