Bøger / skønlitteratur / roman

Jeg har dit nummer


Beskrivelse


Poppy Wyatt skal giftes med Magnus. Desværre forsvinder hendes forlovelsesring og mobil. Heldigvis finder hun en anden mobil i en skraldespand, der tilhører forretningsmanden Sam. Poppy får lov at låne den, indtil ringen dukker op igen. Men Poppy er nysgerrig og bliver derfor indblandet i forviklinger i Sams forretningsliv, og det får stor indflydelse på det forestående bryllup.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2012

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 2. maj 2012

Til primært kvindelige læsere af chick lit-bøger.

Sophie Kinsella er primært kendt for sine romaner om "Shopaholic". Her kommer hun med endnu en chick lit. Denne gang om fysioterapeuten Poppy Wyatt, der skal giftes med sin drømmemand Magnus, som kommer fra en meget akademisk/litterær familie. Hun har fået en kostbar forlovelsesring, der har været i svigerfamiliens eje i generationer. Desværre forsvinder ringen på et hotel, og hendes mobil ligeså. Heldigvis finder hun en anden mobil i en skraldespand, og den bliver kilden til nye bekendtskaber. Den viser sig at tilhøre forretningsmanden Sam. Poppy får allernådigst lov at låne telefonen, indtil hendes ring er dukket op igen, mod at hun pligtskyldigst videresender alle de informationer, der kommer til Sam på telefonen. Men Poppy er nysgerrig og bliver derfor indblandet i forviklinger i Sams forretningsliv. Da ringen endelig dukker op, viser det sig at hendes tilkommende ikke har været helt ærlig overfor hende. Så da brylluppet skal stå, er der store spørgsmål at tage stilling til, Sam er nemlig også begyndt at spøge i kulissen. Det er uforpligtende underholdning i bedste Kinsella-stil.

Kinsella skriver chick lit-romaner i stil med Marian Keyes, Candace Bushnell (dog knapt så glamourøst) og Jennifer Weiner. Denne roman er dog mere virkelighedsnær end hendes bøger om "Shopaholic", da den ikke foregår i det rige New Yorks kvarterer.

En dejlig underholdende chick lit, der straks indfanger læseren i romanens univers uden de store forpligtelser.


litteratursiden.dk

d. 21. maj 2012

af

af

Merete Trap

d. 21. maj 2012

Du har mistet din forlovelsesring, du har mistet din telefon. Der er en uge til dit drømmebryllup – what to do!!?? Poppy Wyatt er ved at gå i panik! Det er ugen inden hendes bryllup, og hun har mistet...


Jyllands-posten

d. 4. juni 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 4. juni 2012


Information

d. 1. juni 2012

af

af

Iben Albinus Sabroe

d. 1. juni 2012