Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jeg henter solen ned


Beskrivelse


Jude og Noah er tvillinger og uadskillelige indtil de som 13-årige en sommer kommer helt på kant af hinanden. Noah fortæller forløbet op til bruddet, mens Jude som 16-årig ser tilbage.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2015

af

af

Per Månson

d. 20. aug. 2015

Jude og Noah er tvillinger og uadskillelige indtil de som 13-årige en sommer kommer helt på kant af hinanden. Noah fortæller forløbet op til bruddet, mens Jude som 16-årig ser tilbage. For godt læsende teenagere og unge voksne.

Begge tvillinger er kunstnere og kappes om moderens anerkendelse og om at komme ind på en estimeret kunstskole. Seksualitet og kærlighed kommer pludselig og voldsomt imellem dem med katastrofale følger for hele familien. Op til bruddet er Noah den indadvendte, mens Jude er en meget populær drengepige. Efter bruddet lukker hun sig ind i sig selv, mens Noah prøver at leve et nyt udadvendt liv. Forfatteren har tidligere fået oversat Himlen ved mine fødder.

Det er en fantastisk skrevet bog om meget dramatiske pubertetsforløb flot skildret af de to tvillinger på skift.

Mens Himlen ved mine fødderEn flænge i himlen mest er en ungpigebog er denne for begge køn. Guf for alle, der har elsket En flænge i himlenMens Himlen ved mine fødder mest er en ungpigebog er denne for begge køn. Guf for alle, der har elsket .


litteratursiden.dk

d. 3. nov. 2015

af

af

Litteratursiden

d. 3. nov. 2015

Humor, kærlighed og ungdom lyser ud af denne voldsomt populære Young Adult roman om det kunstneriske tvillingepar, som på hver sin måde tackler pubertet, kærlighed, usikkerhed og sorg. ’Jeg henter sol...


Berlingske tidende

d. 3. okt. 2015

af

af

Kari Sønsthagen

d. 3. okt. 2015


Politiken

d. 20. sep. 2015

af

af

Dorte Hygum Sørensen

d. 20. sep. 2015