Bøger / skønlitteratur / roman

Jeg lader dig gå


Beskrivelse


Thriller hvor vi primært følger den unge kvinde Jenna Gray og hendes kamp for at bearbejde fortiden samt hendes flugt fra nutiden. Sideløbende følger vi kriminalkommissær Ray Stevens som forsøger at finde bilisten der kørte den 5-årige dreng Jacob ihjel.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 7. mar. 2016

Spændende og intens psykologisk thriller hvor en 5-årig dreng bliver dræbt af en flugtbilist. Hvem kørte bilen? Hvilke mørke hemmeligheder ligger bag drabet? For læsere af thrillere og spændingsromaner.

Jacob på 5 år bliver dræbt af en flugtbilist, og det vender op og ned på Jenna Grays liv. Hun vælger at flygte til Wales hvor hun ensomt og sky slår sig ned langt fra alle. Imens følger vi både kriminalkommissær Ray Stevens' opklaring på drabet samt hans familieliv som knager. Langsomt og stykvis får vi indblik i Jennas mørke fortid som er knyttet til nutidens drab på Jacob. Bogens kapitler varierer imellem forskellige jeg-fortællere og fortællere i 3. person.

En utrolig spændende psykologisk thriller som både er uhyggelig og rørende med et svært gennemskueligt plot. Man er hele følelsesregistret igennem, og de skiftende synsvinkler gør, at man kommer ind under huden på nogle af personerne og er mere distanceret til andre. Det giver en god spændingseffekt og variation i kapitlerne. Bogen tager sig god tid og har en gennemarbejdet karakterudvikling. En virkelig velskrevet thriller.

Et eksempel på lignende bøger kunne være Joy Fieldings bog Hævnens vejIngen så noget som er en psykologisk thriller om hustruvold. Et andet bud kunne være Molly Katz' bog Ingen så noget som handler om hustruvold og opklaringen af en flugtbilists drab på en 2-årig drengEt eksempel på lignende bøger kunne være Joy Fieldings bog Hævnens vej som er en psykologisk thriller om hustruvold. Et andet bud kunne være Molly Katz' bog som handler om hustruvold og opklaringen af en flugtbilists drab på en 2-årig dreng.


litteratursiden.dk

d. 31. mar. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 31. mar. 2016

Overbevisende og overraskende thriller i domestic noir genren. En mere end grum fortælling om en kvindes dystre hemmeligheder fortalt så de små hår rejser sig. Denne roman er ikke for sarte sjæle. Det...


Politiken

d. 13. maj 2016

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 13. maj 2016