Bøger / faglitteratur / erindringer

Jeg mødte Jesus : bekendelser fra en modvilligt troende


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om hvordan hun på en rejse til Spanien i 2008, får en uventet oplevelse, idet Jesus viser sig for hende. Hun har indtil da hverken været specielt religiøs eller søgende. Hun reflekterer over sin situation, hvor hun både har mødt Jesus, oplever utrolige fænomener og samtidig er bange for at blive stemplet som skør. Hun opsøger bl.a. psykiatrien, præster og litteraturen, for at finde svar på sin situation.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2015

af

af

Merete Trap

d. 19. jan. 2015

Hvordan ville du reagere, hvis du mødte Jesus? Og hvordan tror du omverdenen ville reagere på din beretning? Journalist Charlotte Rørth har haft oplevelsen inde på livet. For kristne læsere og også for alle der er tvivlende, åbne og nysgerrige.

På en rejse til Spanien i 2008, får journalist Charlotte Rørth en uventet oplevelse, idet Jesus viser sig for hende. Hun har indtil da hverken været specielt religiøs eller søgende. Nu begynder hun en personlig rejse, hvor hun reflekterer over sin situation, hvor hun både har mødt Jesus, oplever utrolige fænomener og samtidig er bange for at blive stemplet som skør. Hun opsøger bl.a. psykiatrien, præster og litteraturen, for at finde svar på sin situation. Charlotte Rørth er journalist på Nordjyske, og Jeg mødte Jesus er hendes debut som forfatter.

Det er modigt, at Charlotte Rørth fortæller omverdenen om sin oplevelse, vel vidende at mange vil se skævt til historien, eller betragte hende som skør. Hun skriver levende og reflekterende, og som læser oplever man en mere undersøgende/journalistisk vinkel på oplevelsen.

Der findes en del litteratur af svingende troværdighed, om mennesker der mener at have mødt Jesus. Herværende bog er i den mere troværdige og reflekterende ende af skalaen.


litteratursiden.dk

d. 23. feb. 2015

af

af

Torben Wendelboe

d. 23. feb. 2015

Journalist Charlotte Rørth har mødt Jesus – endda mere end en gang. Den oplevelse gik hun stort set alene med i årevis, inden hun fik modet til nu at dele den med alle. Journalist Charlotte Rørth mødt...


Jyllands-posten

d. 27. juni 2015

af

af

Johs. H. Christensen

d. 27. juni 2015


Weekendavisen

d. 30. jan. 2015

af

af

Jens Bærentzen

d. 30. jan. 2015


Kristeligt dagblad

d. 31. jan. 2015

af

af

Sørine Gotfredsen

d. 31. jan. 2015


Præsteforeningens blad

Årg. 105, nr. 22/23 (2015)

af

af

Sarah Thorngreen Auken

Årg. 105, nr. 22/23 (2015)